საკვების ჰიგიენისთვის
ფასი : 10 ლარი
აღწერა
კვების ობიექტებში და კვების მრეწველობაში გამოყენებული საკვები პროდუქტების ჰიგიენისთვის

 

„ელექსირი საკვების ჰიგიენისთვის" არის ინოვაციური, ადამიანისთვის უსაფრთხო და ეკოლოგიურად სუფთა პროდუქტი. დამზადებულია საქართველოში ავსტრიული ტექნოლოგიით.
გაზობრივი ქლორის, ქლორის დიოქსიდის, ოზონის და სხვა სადეზინფექციო საშუალებების ეფექტური ჩამნაცვლებელი.
ხორცეულის, ყველეულის, ბოსტნეულის და სხვა საკვები პროდუქტების გარეცხვით ასუფთავებს მათ პათოგენური მიკროორგანიზმებისგან  და შლის ბაქტერიულ აპკებს.

 



შედეგიანობა:

  • საკვები პროდუქტების გარეცხვისას ეფექტურად ებრძვის ბაქტერიებს და მათ სპორებს;
  • საკვები პროდუქტების საიმედო დაზღვევა არასასურველი სუნისგან და ბიოაპკებისგან;
  • უვნებელია ადამიანის ორგანიზმისთვის არატოქსიკური გვერდითი პროდუქტების წარმოქმნით (ქლორიდები - Cl-, ქლორიტები - ClO2-, ქლორატები - ClO3-);
  • არ საჭიროებს ჩამორეცხვას და არ გამოისახება პროდუქციის ორგანოლეპტიკურ მახასიათებლებზე;
  • გამოიყენება ყაზარმულ და პენიტენციალურ დაწესებულებებში, სასკოლო და ბაგა-ბაღების, საზოგადოებრივი კვების ობიექტებში, რესტორნებში, კაფე-ბარებში, საოჯახო სამზარეულოებში, კვების მრეწველობაში საკვები პროდუქტების გასარეცხად.

 

შემადგენლობა: ელექტროაქტივირებული წყალი NaClO - 0.14%, HClO - 0,17% NaClO - 0.12% , HClO - 0.15%.

დოზირება:
შეურიეთ წყალში 0,1 % ხსნარის მისაღებად (1 ლ კონცენტრატი 1000 ლ წყალზე).

გამოიყენეთ უშუალოდ განზავებული ხსნარით გამოვლების სახით.


შენახვის პირობები:
კონცენტრატი შეინახეთ გრილ, მშრალ, მზის პირდაპირი სხივებისგან დაცულ ადგილას.


შენახვის ტემპერატურა:
+ 4 °C-დან + 30 °C-მდე.


ვარგისიანობის ვადა:
1 წელი (გაუხსნელი კონტეინერი).

გახსნილი კონცენტრატი შეინახეთ ორიგინალ ჭურჭელში მჭიდროდ დახურული თავსახურით.

 

შეუკვეთე ზარი